informasjonssenter

Hva går et hardmetallsagblad igjennom for å vare lenger?

Som et utstyr for industrien - hardmetallsagblad, mer og mer viktig, for eksempel aluminiumsprofiler, aluminiumsmaler, aluminiumsstøpegods og treforedlingsbedrifter, deretter hvordan karbidsagbladet er laget av det.

1: gjennom knetting, justering av hardmetallsagbladet egnet for spenning
karbid sagblad på grunn av egenskapene til deres eget metall, i selve produksjonen av koblingen, sagbladet tenner deler og sagkropp to, deres egen avslapning er eksistensen av forskjeller.

Generelt, jo lenger unna karbidsagbladets åpning, jo lavere er slakkheten til denne delen, og jo nærmere åpningen til karbidsagbladet, desto høyere er slakkheten til disse delene.

Forskjellen i slakk i ulike deler av sagbladet kan være fatalt for et sagblad.Så snart sagbladets spenning ikke er riktig justert, er det uunngåelig at bladet avbøyes når det brukes.

I denne forbindelse, for å sikre at hardmetallsagbladspenningen i alle deler av det rimelige nivået, vil karbidsagbladprodusenter generelt bruke hammermetoden for å justere hardmetallsagbladspenningen.

Faktisk, ved hammering av karbidsagbladet, kan vi ikke bare ta den manuelle bankemetoden, men kan også bruke rullepressen til å justere.Imidlertid er den manuelle hamringsmetoden fortsatt mainstream.
Fra ovenstående kan vi lett se at produksjon og vedlikehold av karbidsagblad er langt fra folk forestiller seg så enkelt, for produksjon av karbidsagbladprodusenter, for å sikre at kvaliteten på hvert stykke av fabrikkkarbidsagblad kan bestå, trenger å gjøre for mange ting.

2: mange sagblader hvorfor i ferd med bruk vil vises avbøyning problem?

Vi har 27 år i hardmetall sagblad industrien, fant ut at mange kunder i bruk av sagbladet først ut av problemet med avbøyning, så hvordan løse det?

Feil operasjonsmetode årsaker
Utseendet til avbøyning er ikke kvaliteten på sagbladet, generelt er forårsaket av bruk av feil bruk av sagbladet.

Fordi, i bruk av sagblad for saging, saging måten generelt har tørr skjæring og våt skjæring måte.Disse to typer saging, i det tidlige synet, saging ut kvaliteten på arbeidsstykket vil ikke være dårlig til hvor.Men med tiden, bruk av våt skjæring måte av sagblad, graden av slitasje vil være mye mindre enn de som bruker tørr skjæring måte.Og når sagbladet slites, kan ikke bare forårsake at effekten av saging ikke garanteres, men vil også føre til at sagbladet avbøyer seg.

3: For effektivt å unngå avbøyning av sagblad av karbid, hvordan gjør vi det når du bruker sagbladet?
Gjør en god jobb med å avkjøle sagbladet, på grunn av den utmerkede termiske ledningsevnen til skjærevæske, miljøvern, kombinert med mikrosmøringsanordningen ved bruk av forstøvet sprayskjærevæske, bruken av bare 0,05 ml per sekund, noe som gjør ikke bare for å oppnå effekten av kjøling, men også for å oppnå effekten av flere raske og gode besparelser, er en vinn-vinn-situasjon.

Karbidsagblad, et slags flerbladsverktøy som ignoreres av vanlige mennesker og verdsettes av profilbehandlere.Og for å sikre levetiden til karbidsagbladet og kutteytelsen, så ønsker et sagblad lang levetid, reduser fabrikkkostnadene, velg en god sagbladfabrikk er veldig viktig

KOOCUT har fokusert på produksjon av skjærende verktøy, med mer enn 20 års produksjonserfaring, flere og flere kjente produsenter til å samarbeide.
Og i produksjon og utvikling av sagblad er skjæreoverflaten glatt og slitesterk, ingen grader ingen korn ikke svart, så du støter på problemer med bruk av sagblad, vi kan hjelpe deg med å løse!


Innleggstid: 10. februar 2023

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss.