nofoaga autu o faamatalaga

Fa'aoga Matai Matai Taimane

O lau mata o taimane e masani ona faʻaaogaina io tatou olaga, ona o le maualuga o le maaa o taimane, o lea e malosi tele ai le tipiina o le taimane, pe a faʻatusatusa i lau carbide masani, taimi tipi taimane ma le tipiina o le voluma, i se tulaga lautele, o le ola tautua o le sili atu i le 20 taimi nai lo mata ili masani.

E fa'apefea la ona tatou fa'amasinoina le lelei o le lau taimane?

Muamua, mataʻituina pe o loʻo faʻapipiʻiina lelei le uelo ma le mea'ai

Weld ma matrix i luma o le ai ai se uelo pe a uma uʻamea uʻamea, pe afai o le pito i lalo o le ulu tipi arc luga ma le faavae atoatoa fused, o le a leai se va, o loo i ai se avanoa e faailoa ai o le taimane vaai mata i luga o le naifi ulu ma le le tino faavae e le atoatoa fused, aemaise lava ona o le pito i lalo o le ulu ulu arc e le toniga pe a polesi.

Lona lua, fua le mamafa o le mata ili

O le mamafa ma le mafiafia o le lau taimane, o le sili atu lea, aua afai e mamafa le lau, o le sili atu lea o le malosi o le inertia pe a tipi, ma le lamolemole le tipi.I le tulaga masani, o le lau taimane 350mm e tatau ona tusa ma le 2 kilokalama, ma le 400mm taimane lau mata e tatau ona tusa ma le 3 kilokalama.

Tolu, va'ai fa'afa'afa e va'ai pe o le ulu o le naifi i luga o le lau taimane o lo'o i le laina sa'o lava e tasi

Afai o le ulu o le naifi e le o i luga o le laina saʻo tutusa, o lona uiga o le tele o le naifi ulu e le masani, e ono i ai le lautele ma le vaapiapi, lea o le a oʻo atu ai i le tipi le mautu pe a tipi maʻa, e aʻafia ai le lelei o le mata ili.

Lona fa, siaki le maaa o le mea'ai

O le maualuga o le maaa o le matrix, o le itiiti ifo o le a deform, o lea pe o le taimi o le uelo poʻo le tipiina, pe o le maaa o le matrix e oʻo i tulaga faʻatatau tonu e aʻafia ai le lelei o le lau mata, maualuga-vevela. e le faʻaleagaina le uʻamea, e leai se faʻaleagaina i lalo o le malosi o le majeure, o se substrate lelei, pe a uma ona faʻaogaina i totonu o se mata ili, o se mata lelei.


Taimi meli: Oke-10-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou.